Serviciile noastre...

Mai jos găsiţi o descriere detaliată a principalelor servicii furnizate

Cabina
Foto

Dacă în urmă cu câțiva ani cabina foto era considerată un moft la evenimente, aceasta a beneficiat de atât de multă apreciere și popularitate astfel încât a devenit ușor un aspect esențial pentru un eveniment reușit.

Cabina foto nu garantează doar amintiri imortalizate sub forma fotografiilor, ci totodată vine la pachet cu foarte mult amuzament dar și cu o atmosfera memorabilă. Invitații se arată mereu încântați de prezența cabinei foto, având posibilitatea de a obține fotografii foarte hazlii alături de cei dragi.

Alegerea unei cabine foto pentru evenimentul dumneavoastră se poate dovedi a fi cu adevărat copleșitoare. Nimeni nu și-ar dori o cabină foto dezamăgitoare la evenimentul său, deoarece aceasta va lăsa o amprenta negativă asupra întregului eveniment. Drept urmare, echipa MAM Events vă pune la dispoziție o cabină foto premium, de la echipamente, fundaluri, props-uri până la cel mai mic detaliu.

Mai jos găsiți pachetele disponibile.

Ursitoare
Botez

Legendele spun că ursitoarele reprezintă ființe mistice, zâne cu puteri supranaturale ce prevestesc soarta omului încă de la naștere. Cele trei zâne bune, Înțelepciunea, Norocul și Iubirea, stabilesc destinul bebelușului.

Aceste zeițe ale destinului erau considerate de romani veghetoare ale nașterilor: trei fecioare, surori, pe jumătate sfinte, spirite nemuritoare, zâne ale destinului. Ele hotărăsc soarta fiecărui prunc.  

Ursitoarele ilustrează calitățile care îl vor ajuta pe cel mic să depășească momentele grele din viață. 

Prezența ursitoarelor la botezului copilului asigură atmosfera de basm. Prin costume atent create și o experienta de 14 ani, actrițele profesioniste reușesc să pună în scenă spectacolul ursirii, oferindu-le tuturor celor prezenți amintiri durabile.

Ursitoarele joacă o scenetă veselă, inspirată din basme. Versurile sunt inspirate atât din tradițiile vechi, cât și din realitatea zilelor noastre. Aceasta alăturare de epoci oferă un plus de magie și amuzament.

Teatrul de
păpuși
Zum-Zum

Lumea copiilor este un tărâm pe care nu poți păși decât atunci când înțelegi inocența și profunzimea sufletului celor mici, iar noi vrem să aducem frumusețe in viața copiilor prin povestile cărora le dâm viață.

Spectacolele pe care vi le oferim sunt originale prin abordare și punere in scenă, iar temele sunt educative si adaptate vârstei micilor spectatori. Păpusile noastre sunt create special pentru fiecare spectacol, iar scenariile, costumele si muzica sunt concepute in totalitate de echipa ZUM-ZUM.

Spectacolele pot fi vizionate in orice spațiu, exterior sau interior: grădiniță, acasă sau la sediul firmei dumneavoastră.

Photo
Corner

Pentru că știm cât de important este pentru dumneavoastră ca totul să iasă perfect, serviciile noastre de închiriere Photo Corner sunt create pentru a se potrivi stilului petrecerii pe care o organizați. Decorul este o parte componentă esențială evenimentului, Photo Corner-ul ales trebuie să se potrivească alături de celelalte elemente decorative din sală, sau din exteriorul acesteia. Vă asigurăm decorul pentru fotografii de neuitat, servicii de personalizare și livrarea acestuia în locația cerută.

Aveți posibilitatea de a alege unde să montați panoul în funcție de spațiu și anotimp pentru a face fotografii superbe alături de invitați. Fie că alegeți să decorați grădina, ori să ii intampinati de la intrare cu un panou care să vă reflecte personalitatea, veți avea parte doar de reacții pozitive.

Pachete Cabina Foto

Vizita lui Moș Crăciun...

De la începutul lunii Decembrie copiii cuminți din toate colțurile lumii se pregătesc să îi scrie cea mai frumoasă scrisoare lui Moș Crăciun cu gândul că îl vor cunoaște și vor petrece momente magice împreună.

Veselia de a-l avea în preajma în seara de Ajun pe cel mai darnic om, Mos Crăciun? Neprețuită!!! Moș Crăciun vine asa cum îi este obiceiul: când nu te aștepți, plin de cadouri și cu toată răbdarea din lume pentru a asculta întregile povești ale celor mici. El străbate într-o singură noapte orașe întregi pentru a fi alături de cei mai drăgălași copii, unde vor crea împreună magia sărbătorilor de iarnă.

Apelează la serviciile noastre, Moș Crăciun va sosi fără întârziere la tine acasă,  la serbarea copilului sau la petrecerea firmei. 

Hostess Nunta / Botez

Un detaliu destul de important pe care nu il poți ”aranja” înainte de data evenimentului este primirea si așezarea invitaților la mese. Astfel, vă fac cunoștință azi cu serviciul de hostess. O hostess este domnișoara aceea drăguță de la intrare care așteaptă invitații cu zâmbetul pe buze și într-o manieră profesionistă și simpatică îi conduce spre masa la care au fost repartizați.

Vreți ca părinții voștrii să nu piardă prima oră din petrecere conducând invitații la locurile lor? Recomand ca la primirea invitaților să fie prezent minim un membru important din partea familiilor fiecăruia dintre voi pentru o primire cât mai caldă, însă sarcina de a-i conduce pe invitați la mese sugerez a fi repartizată domnișoarelor.